Overkapping Wageningen

Een mooie overkapping voor uw tuin in Wageningen

Vraag een offerte of plan een consult voor deskundig advies, aan huis of in onze showroom!

Overkapping Wageningen

Overkapping Wageningen is de Perfecte Toevoeging aan uw tuin

Een overkapping is een prachtige manier om uw tuin te verbeteren en te transformeren in een comfortabele en uitnodigende buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon, regen of wind, een overkapping biedt vele voordelen en mogelijkheden.

Overkapping Wageningen als Ideale Aanvulling op uw Buitenruimte

Een overkapping vormt een fantastische verbetering voor uw tuin, om te zetten in een gezellige, gastvrije buitenomgeving. Of uw focus nu ligt op zonwering, regenafscherming, of windbescherming, een overkapping biedt een scala aan voordelen.

Overkapping Wageningen met zijwanden.

U heeft de optie om uw overkapping in Wageningen geheel of gedeeltelijk te voorzien van zijpanelen. De keuze aan materialen omvat Aluminium, Hout, Kunststof en Glas. Het gebruik van Kunststof, Glas en Aluminium zorgt ervoor dat uw overkapping in Wageningen optimaal beschermd is tegen de elementen en minder onderhoud behoeft.

Overkapping Wageningen
Overkappingen Wageningen
Overkapping Wageningen
Overkappingen Wageningen

Overkapping Wageningen: U heeft de regie over het ontwerp

Als het gaat om het installeren van stijlvolle aluminium overkappingen in Wageningen, zijn wij uw go-to specialist. Daarnaast bieden we u de vrijheid om te kiezen voor een ontwerp met of zonder zijwanden. Hierdoor heeft u zelf inspraak in het uiteindelijke voorkomen van deze elegante constructie. U kunt ook moeiteloos de overkapping aanvullen met verschuifbare wanden of gevelplanken van diverse houtsoorten voor een extra esthetisch effect.

Wat zijn de voordelen van een overkapping

  • U kunt langer buiten zitten. Kom maar op met die warme zomeravonden!
  • Het biedt bescherming tegen de UV-straling van de zon
  • De ruimte is overdag heerlijk koel en ’s avonds lekker warm
  • Het is een sfeervolle en intiem gedeelte van de tuin
  • Tuinmeubels staan er het hele jaar door veilig en droog
  • U kunt het vrijwel overal laten plaatsen
Mooie Overkapping Wageningen

Opties voor Overkapping Wageningen

De variaties in overkappingen zijn talrijk. U kunt gaan voor een vrijstaande versie, ondersteund door vier verticale steunen en zonder de noodzaak van een aanbouw. Ook is er de end-to-side uitbreidingsoptie, waarbij een pilaar benodigd is aan zowel de lange als de korte zijde naast de aanbouw. Een ander alternatief is de hoofdmontage overkapping, die rust op een uitbouw en twee staanders aan een van de korte zijden. Ten slotte is er de zijaanbouw variant, die aan één lange zijde leunt en wordt ondersteund door twee staanders. Onze overkappingsexperts uit de omgeving Wageningen adviseren u graag over welke stijl het beste past bij uw huis.

Overkapping
Wageningen
Wageningen Overkapping

Offerte- en informatieverzoek formulier

Bent u nieuwsgierig naar de opties? Voor aanvullende gegevens en professioneel raadgeving kunt u ons bereiken via info@dnww.nl. Ook kunt u een bericht via WhatsApp sturen naar 06 8356 2845 voor een spoedige terugkoppeling.

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen voor een kostenindicatie en/of gepersonaliseerde aanbevelingen. Wij zullen binnen enkele dagen met u in contact treden.

Onderwerp(Vereist)
Welke producten betreft het?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, zip, jpeg, Max. bestandsgrootte: 500 MB.
    Hoe heeft u ons gevonden?(Vereist)